VLINT 21 – BAR & RESTAURANT

OVER ONS

Vlint 21 is een modern en jong restaurant maar heeft een lange historie! Zoals u nu kunt zien is Vlint 21 geopend op 20 april 2018. Het restaurant is onderdeel van Hotel Bieze waar behalve de naam ook veel is veranderd. In onze keuken gebruiken we pure producten; robuust & puur voor zowel carnivoren als veganisten.

Het restaurant biedt plaats aan ruim 90 zitplaatsen en kenmerkt zich door zijn open structuur en warme uitstraling. Vlint 21 is geschikt voor iedereen die wil ontspannen. U kunt overnachten in een van de moderne kamers, genieten van (h)eerlijke gerechten of zakelijke bijeenkomsten organiseren in een van onze zalen.

ONZE VISIE

Vlint 21 biedt gastvrijheid uit Drenthe in een landelijke omgeving. Door onze gastvrijheid, passie en professionaliteit onderscheiden wij ons in alles wat we doen. Een gezellig diner, vergadering/evenement, borrel op het loungeterras of een ontspannen overnachting met ontbijt, wij staan ​​voor u als gast klaar.

 

ONZE BELOFTE

Wij streven ernaar om uw bezoek aan Vlint 21 ontspannend, gedenkwaardig en vooral voor herhaling vatbaar te maken. Wij zullen er dan ook alles aan doen om dit voor u als gast te realiseren.